YOUR BEAUTY IS MY CARE

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Wilt u werken aan uw huid en tegelijkertijd even helemaal ontspannen? Dan bent u bij Beauty and care for you aan het juiste adres. Terwijl u ontspant tijdens de behandeling ga ik aan het werk om u van binnen en van buiten te laten stralen. De behandelingen zitten boordevol massages, hierbij worden ook heerlijk geurende warme kruidenstempels gebruikt die na de massage even heerlijk in de nek blijven staan. Terwijl het masker inwerkt krijgt u een hoofd, oor en voet drukpunt massage voor extra zen........


 BASE ZEN TREATMENT                                                                       €49,95

Heeft u een huid met weinig problemen maar wilt u deze wel goed verzorgen,en problemen in de toekomst voorkomen, dan is de base zen treatment wat voor u. Deze behandeling geeft de diepte reiniging en de extra verzorging die elke huid met regelmaat nodig heeft. De huid wordt gereingid, onzuiverheden verwijderd en verzorgd, dit alles i.c.m. heerlijke massages.

De behandeling bestaat uit: Intro massage, reinigen en scrub onder stoom,onzuiverheden verwijderen, massage, masker, tijdens het masker een hoofd, oor en voet drukpunt massage en als afsluiting een dagcreme.

MAAK AFSPRAAK
INTENSE ZEN TREATMENT                                   €62,50

Heeft uw huid wat extra aandacht nodig, bijvoorbeel voor fijne lijntjes, onzuiverheden, pigmentvlekjes,  droge huid of juist vet, verslapte huid, roodheid of irritatie? Dan is de INTENSE ZEN TREATMENT geschikt voor u.   Bij deze treatment kunt u naast de basis ook kiezen voor een huidverbeterende optie, zo kunt u kiezen uit: een peeling, cupping massage, bindweefsel roller massage of de derma roller. Uiteraard kan ik u adviseren welke optie het beste past bij wat u graag wilt verbeteren aan uw huid.

De behandeling bestaat uit: intro massage, reiniging en  scrub onder stoom, onzuiverheden verwijderen,  epileren, keuze uit een van de huidverbeterende optie's, massage, masker en als afsluiting een dagcreme

 

MAAK AFSPRAAK
EXTRA INTENSE ZEN TREATMENT                             €77,50

Wilt u echt met uw huid aan de slag, storen de fijne lijntjes u te veel, is uw huid verslapt, is de huid dof of juist glimmend, dan is de INTENSE ZEN TREATMENT geschikt voor u. Deze behandeling zit vol met huidverbeterende behandelingen en ontspanning.  Naast de peeling kunt u nog kiezen uit de volgende huidverbeterende behandelingen; cupping massage, bindweefselroller massage of de derma roller. de behandeling wordt afgesloten met een alginaat masker, deze is wel 10 keer voedzamer dan een creme masker!

De behandeling bestaat uit; intro massage, reinigen, scrub en peeling onder stoom, onzuiverheden verwijderen, epileren, huidverbeterende optie naar keuze, alginaat masker en als afsluiting een dagcreme.

MAAK AFSPRAAK
 TIENERTREATMENT                                                                           €34,00

In de tienerjaren veranderd er vanalles aan de huid. Dit is echt de tijd om te beginnen met een dagelijkse huidverzorgings routine. Maar niet iedere tienerhuid is hetzelfde, dus ook iedere huid heeft een eigen aanpak nodig. Bij een tiener behandeling starten we met een huidanalyse, daarna een behandeling die hierbij past.    Ook adviezen voor thuis horen hierbij, want een mooie huid is teamwork.

De behandeling bestaat uit: reinigen en scrub onder stoom, onzuiverheden verwijderen, masker 

MAAK AFSPRAAK
E-mailen
Bellen