Time to relax
Your beauty is my care

Een pedicure behandeling is niet alleen voor voeten met problemen maar juist ook om problemen te voorkomen. Je voeten gebruik je elke dag en ze brengen je overal naar toe. Toch krijgen onze voeten vaak de minste aandacht. Met een pedicure behandeling krijgen ze de aandacht die ze verdienen en jij daaarmee dus ook!
PEDICURE S (max 30 min)  € 36

Een pedicure behandeling bestaat uit: 

 • Het knippen en eventueel afvlakken van de nagels 
 • Reinigen van de nagelomgeving
 • Verwijderen van eelt
 • Verwijderen van eventuele likdoorns, kloven of ingroeiende nagels
 • Aan het einde lekkere warme handoekjes voor de zen en wordt de huid verzorgd met een passende creme.


Boek pedicure S
PEDICURE M (MAX 45 MIN)   € 44

Heb je voeten die meer nodig hebben dan binnen een basis behandeling passen, dan de 'Pedicure large' voor jou! Binnen deze behandeling is er alle tijd om alles aan je voeten aan te pakken. De behandeling bestaat uit:

 • Knippen en eventueel afvlakken van de nagels
 • Reinigen van de nagelomgeving
 • Verwijderen van eelt
 • Verwijderen van eventuele likdoorns, kloven of ingroeiende nagels
 • Aan het einde lekkere warme handoekjes voor de zen en wordt de huid en verzorgd met een passende creme


Boek pedicure middel
PEDICURE L (MAX 60 MIN)  € 51

Heb je voeten die meer nodig hebben met meerdere problemen dan is de 'Pedicure groot behandeling voor jou! Binnen deze behandeling is er alle tijd om alles aan je voeten aan te pakken. De behandeling bestaat uit:

 • Knippen en eventueel afvlakken van de nagels
 • Reinigen van de nagelomgeving
 • Verwijderen van eelt
 • https://strato-editor.com/.cm4all/widgetres.php/com.cm4all.wdn.Button/images/thumbnail.svg Verwijderen van eventuele likdoorns, kloven of ingroeiende nagels
 • Aan het einde lekkere warme handoekjes voor de zen en wordt de huid en verzorgd met een passende creme

 

boek pedicure groot
GELLAK (ALLEEN I.C.M. EEN PEDICURE BEHANDELING)  € 20

Niet alleen mooie verzorgde voeten en nagels, maar ook een vrolijke kleur die weken lang blijft zitten? Kies dan voor de pedicure met gellak. Naast de pedicure behandeling worden de nagels gelakt met gellak. Deze lak is direct droog dus je kunt gelijk weer sokken en schoenen dragen.

Boek pedicure met gellak


 


LIKDOORN VERWIJDEREN  € 25

Likdoorns zijn vervelend en kunnen veel pijn geven. Als je geen hele pedicure behandeling nodig hebt kun je een afspraak maken om alleen de likdoorn te verwijderen. Naast het verwijderen van de likdoorn kijk ik graag met je mee waar het probleem vandaan komt. Dan loop je pijnvrij weer naar buiten! 


Boek likdoorns verwijderen
INGROEIENDE NAGEL VERHELPEN  € 25

Iedereen die wel eens een ingroeiende nagel heeft gehad weet hoe pijnlijk dit is! Heb je hier last van, maak dan een afspraak zodat je snel weer pijnvrij bent. Vaak is een ingroeiende nagel een terugkomend probleem. 

Er zijn zeker mogelijkheden om de oorzaak van het probleem aan te pakken. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een nagelbeugel, nagelreparatie of een orthese. Ik bespreek de oorzaak én een oplossing graag met je! 


Boek deze behandeling
NAGELBEUGEL  € 35

Last van ingroeiende nagels of nagels die heel rond lopen en daardoor veel druk geven? Dan is een nagelbeugel misschien wat voor jou. Benieuwd of ik jouw nagel hiermee kan helpen? Ik kijk graag met je mee.


Boek deze behandeling
NAGELREPARATIE € 25

Last van kalknagels of lelijke nagels door een trauma? Met een nagelreparatie kun je deze weer heel mooi herstellen! Ook kun je deze laten lakken als je zin hebt in een kleurtje die jij wenst. 

Bij een schimmelnagel wordt deze ook gelijk behandeld, maar is het wel heel belangrijk om zelf dagelijks de nagel te druppelen. Een antischimmel product wat bij de behandeling aangeschaft dient worden, is hiervoor het perfecte middel. Met dit teamwork kun jij met mooie nagels door het leven!


Boek deze behandeling
ORTHESE  € 30

Een orthese is een op maat gemaakt siliconen hulpmiddel wat gebruikt kan worden om druk aan de voet of tenen te ontlasten. Bijvoorbeeld als twee tenen over elkaar liggen kunnen deze door middel van een orthese mooi naast elkaar gehouden worden. 

Ook wordt een orthese vaak gebruikt om een weke likdoorn tussen de tenen te voorkomen. Hierin zijn vele mogelijkheden. Ik informeer je er graag over.


Boek Orthese


E-mailen
Bellen
Info